Wat is een afdruk en hoe kan ik er een maken?

Een afdruk is de afbeelding die in de e-mark-app wordt gemaakt en vervolgens naar de e-mark wordt verzonden en wordt afgedrukt. Het kan een combinatie zijn van verschillende teksten, datum en tijd, nummer, afbeeldingen en dergelijke.
 

 

Hoe kan ik een afdruk maken?

De e-mark-app biedt een uitgebreid assortiment gebruiksklare afdrukken. Je kunt ze eenvoudig aanpassen met je eigen gegevens, logo, ... Een andere optie is om je eigen afdrukken te maken door teksten, symbolen, afbeeldingen, cijfers, datum en tijd, QR- of barcodes of andere elementen aan een leeg veld toe te voegen. 
 
  
   
 

Wat is de maximale grootte van een afdruk?

Eén afdruk kan maximaal 14 mm hoog en 150 mm lang zijn. Gebruik de continue markeerfunctie in de App om uw afdrukken te herhalen en nog langere markeringen te maken.

 
 

Ik wil een afdruk maken die groter is dan 14 mm, wat kan ik doen?

De app biedt de mogelijkheid om multi-line afdrukken te maken, waarmee afdrukken tot drie regels kunnen worden gemaakt. Bekijk de video "Maak een meerlijnige afdruk" voor meer uitleg.

 

 

 

Welke gegevensbestanden kunnen worden ingevoegd voor een afdruk?

U kunt PNG- of JPEG-afbeeldingen toevoegen aan uw afdrukken.
 

 

Kan ik ook foto's afdrukken met de e-mark?

U kunt logo's en afbeeldingen toevoegen aan uw afdrukken. Houd er rekening mee dat de hoogte van één regel van een afdruk 14 mm is. Daarom heeft het afdrukken van grotere foto's geen zin.

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)