Ce este o amprentă și cum pot crea una?

O amprentă este imaginea care este făcută în aplicația e-mark și apoi trimisă pe e-mark și tipărită. Poate fi o combinație de texte diferite, dată și oră, număr, imagini și chiar mai mult.
 

 Cum pot crea o amprentă?

Aplicația e-mark oferă o gamă largă de imprimeuri gata pentru utilizare. Puteți să le adaptați cu ușurință cu propriile date, logo-ul dvs., imagini... O altă opțiune este crearea propriilor amprente prin adăugarea de texte, simboluri, imagini, numere, dată și oră, QR sau coduri de bare sau alte elemente într-un câmp gol.
 
  
 
 
 
  
 

Care este dimensiunea maximă a unei amprente?

O amprentă poate avea o înălțime de până la 14 mm și o lungime de 150 mm. Utilizați funcția de marcare continuă în aplicație pentru a repeta amprentele dvs. și pentru a face chiar și imprimări mai lungi.
 
 

Vreau să fac o amprentă mai înaltă de 14 mm, ce pot face?

Aplicația oferă posibilitatea de a proiecta amprente multi-linie, care permite realizarea de imprimări cu până la trei linii. Vizionați videoclipul "Faceți o amprentă multi-linie" pentru explicații suplimentare.

 

 

 

Ce fișiere de date pot fi inserate pentru o amprentă?

Puteți adăuga imagini PNG sau JPEG pe amprentele dvs.
 

 

Pot imprima, de asemenea, imagini cu e-mark?

Puteți adăuga logo-uri și imagini la amprentele dvs. Rețineți că înălțimea unei linii de amprentă este de 14 mm. Prin urmare, imprimarea de imagini mai mari nu are sens.

Apreciere medie: 0 (0 Voturi)