Ik ben mijn Quick Start-informatie kwijt en kan de SSID en het wachtwoord van mijn e-mark niet meer vinden. Waar kan ik deze informatie opnieuw vinden?

Als u uw SSID en wachtwoord niet meer weet en uw installatiehandleiding niet meer kunt vinden, moet u een reset uitvoeren.
Om een ​​reset uit te voeren, moet de e-mark zijn ingeschakeld. Open de klep van de e-mark. Bovenaan rechts naast de batterij vindt u een klein gaatje. Gebruik een paperclip of iets dergelijks om gedurende enkele seconden in dit gat te drukken. De e-mark wordt opnieuw gestart en in de oorspronkelijke staat gebracht. Maak vervolgens een afdruk op een blanco vel papier. Op de afdruk vindt u de initiële SSID en het wachtwoord van uw e-mark. Houd er rekening mee dat alle opdrukken die op de e-mark zijn opgeslagen, worden verwijderd en opnieuw naar uw apparaat moeten worden verzonden. Bekijk 'Hoe een reset uit te voeren' of download de korte handleiding voor de exacte reeks stappen.

Downloads:

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)