W jaki sposób mogę usunąć kilka projektów jednocześnie w aplikacji desktopowej?

W zakładce „Moje grafiki” istnieje możliwość usunięcia projektów.
 
Wybierz projekty jakie mają zostać usunięte – zostaną one podświetlone na zielono. „Wybierz wszystko znaczy wszystkie projekty w aplikacji. „Odznacz wszystko” odznaczy wszystkie projekty.
 
 
Po zaznaczeniu grafik jakie mają zostać usunięte, należy kliknąć przycisk „Usuń” w dolnym prawym rogu.
Pojawi się prośba o potwierdzenie chęci usunięcia projektów poprzez kliknięcie „OK” lub „Anuluj”.
 
 
Uwaga: raz usunięte projekty nie będą możliwe do przywrócenia.

Średnia ocena: 0 (0 głosów)