Hoe kan ik de e-mark in gebruik nemen?

Volg voor de eerste installatie van de e-mark de stappen in onze Installatiehandleiding. Het zit in elke verpakking of kan hier worden gedownload.

Nadat u de e-mark volgens de Installatiehandleiding in elkaar hebt gezet, kunt u de app voor Android- en iOS-apparaten in de Google Play Store, AppStore en de app voor Windows-pc's op onze website (getemarkapp.colop.com) downloaden. Volg de initialisatie instructies in de app op. Deze bevat informatie met betrekking tot het voor het eerst aansluiten van uw e-mark via WiFi (mobiele apparaten) of USB-interface (pc's). Stel voor de eerste initialisatie alleen de WiFi-verbinding via de app in en niet via de wifi-instellingen van uw apparaat!

Attention: for Android devices the mobile data (internet) needs to be turned off in order to be able to connect to your e-mark!

Waar vind ik SSID en wachtwoord van mijn e-mark?

De toegangsgegevens van uw e-mark (SSID en wachtwoord) worden afgedrukt in de Installatiehandleiding. Bovendien is er een afdruk opgeslagen op de e-mark bij ontvangst in de oorspronkelijke staat, welke de SSID en het wachtwoord bevat. Wanneer u de e-mark inschakelt en de aller eerste afdruk maakt, ziet u deze informatie.

Moet ik mijn e-mark opladen voordat ik het kan inschakelen?

De e-mark is tussen de 20% en 30% opgeladen bij het eerste inschakelen (ervan uitgaande dat de contacten van de batterij bedekt zijn met het treklipje van de batterij). Het zou mogelijk moeten zijn om het aan te zetten en de eerste paar afdrukken te maken. Tijdens de eerste initialisatie kan het nodig zijn om de e-mark op te laden. De e-mark kan echter ook tijdens het opladen worden gebruikt. In het geval dat u de e-mark niet kunt inschakelen, sluit hem op het lichtnet aan en u kunt doorgaan met initialiseren.
Downloads:

Gemiddelde beoordeling: 3.27 (11 Stemmen)