Ce tip de cartuș / cerneală utilizează e-mark?

E-mark-ul se bazează pe tehnologia cu jet de cerneală. Veți găsi un cartuș de cerneală tri-color în interiorul e-mark, care a fost special adaptat pentru COLOP e-mark în colaborare cu HP Inkjet Technology. Cerneala este pe bază de apă. Orice combinații de culori se pot realiza cu cele trei cerneluri din interiorul cartușului.
 

Cat timp dureaza un cartus?

Gama cartușului depinde de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea și acoperirea cu cerneală a amprentelor. Aproximativ 5000 de amprente pot fi făcute cu o amprentă de 14 mm x 100 mm, cu o acoperire de aproximativ 15%, a se vedea exemplul de mai jos.
 
 

Există alte cerneluri / cartușe disponibile decât cartușele etichete standard COLOP?

În prezent, avem numai cartușe de cerneală tri-color care oferă imprimări color și imprimeuri care se aplică pe suprafețe absorbante. Cerneluri suplimentare sunt în curs de dezvoltare și vor extinde domeniul de utilizare a e-mark.
 

 

Pot folosi alte cartușe decât cele pentru e-mark?

Nu, pot fi utilizate numai cartușe COLOP originale. Alte cartușe cu aceeași dimensiune nu funcționează.

Pot folosi și e-mark pe pielea umană?

Nu utilizați e-mark-ul pe piele. În timpul funcționării, capul de imprimare devine foarte fierbinte și poate duce la arderea pielii. De asemenea, cerneala noastră nu este testată dermatologic.

Pe care suprafețe / materiale pot imprima cu e-mark?

În prezent, e-mark poate imprima pe orice suprafață absorbantă, cum ar fi hârtia, cărțile, cartonul, servetelele sau lemnul. Alte suprafețe, cum ar fi sticla sau metalul, pot fi imprimate, dar au nevoie de tratament prealabil adecvat. Utilizați foile de etichete COLOP pentru a marca și alte materiale cu e-mark.
 

 

Este cerneală rezistentă la apă?

Cerneala nu este rezistentă la apă. Atunci când se aplică un pre-tratament adecvat, rezistența la impactul extern poate fi mărită.

Average rating: 4.33 (6 Votes)