Nu pot trimite o amprentă din aplicație. Ce pot face?

Dacă nu puteți trimite o amprentă, nu există nicio conexiune Wifi între e-mark și dispozitivul dvs. mobil. Asigurați-vă că e-mark-ul dvs. este pornit și că bateria este încărcată - verificați dacă luminile se aprind atunci când porniți dispozitivul.
Pentru a afla de ce nu este conectat, mergeți în setări și selectați "Amprentele mele". Dacă e-mark-ul dvs. (cu numărul SSID corect) nu este listat aici, trebuie înregistrat. Dați click pe „Adăugați e-mark" în partea de jos a paginii și introduceți SSID-ul și parola e-mark-ului. Dacă dispozitivul este listat aici, dar nu s-a putut conecta, conectați-vă la e-mark prin setările Wifi ale dispozitivului dvs. mobil. Accesați setările generale ale dispozitivului dvs. și căutați setările WiFi. Selectați e-mark-ul și introduceți parola.
 
    
 

Vă rugăm să rețineți. Doar un singur/ă telefon mobil / tabletă poate fi conectat la e-mark. Dacă un alt dispozitiv este deja conectat la e-mark (lumina albastră strălucește în partea din spate a e-mark-ului), trebuie să vă deconectați mai întâi. Rețineți: dacă utilizați un dispozitiv cu sistem de operare Android și aveți probleme de conexiune, vă recomandăm să opriți datele mobile în timp ce folosiți e-mark-ul.
Rețineți: e-mark-ul intră automat în modul de repaus, dacă nu este utilizat timp de mai mult de trei minute. Dacă doriți să utilizați dispozitivul, este necesară restabilirea conexiunii WiFi.

Cum pot stabili conexiunea dintre e-mark și dispozitivul meu mobil atunci când nu se realizează automat?

Dați click pe informațiile e-mark-ului (simbolul e-mark în colțul din dreapta sus al paginii de conectare e-mark). Dacă e-mark-ul respectiv este înregistrat în aplicație, va apărea o notificare - faceți click pe "conectați". O altă opțiune este să configurați conexiunea prin setările WiFi ale dispozitivului dvs., așa cum este descris mai sus.
 

Average rating: 1 (2 Votes)