Hogyan üzemeljem be az e-markomat?

Az első használatbavételkor kövesse a "Gyors beüzemelés" lépéseit. Ez a leírás megtalálható minden e-mark készülék mellet vagy innen letölthető.
 
 
Installálás után töltsd le az alkalmazást Android vagy IOS eszközre a Google Play Áruház-ból vagy az App Store-ból, Huawei készülékre az AppGallery-ből, illetve Windows PC-re a honlapunkról (getemarkapp.colop.com). Kövesd az alkalmazás utasításait és csatlakoztasd egy mobil eszközhöz (WiFi) vagy PC-hez (USB). Az első használatbavételkor az e-markot mindig csak az alkalmazáson keresztül csatlakoztasd és ne az eszköz wifi beállításain keresztül!
 
Figyelem! Androidos eszközökön a mobil adatforgalmat ki kell kapcsolni, hogy csatlakozni tudj az e-markhoz.
 
 
 

Hol található az SSID-t és a jelszót?

Az e-mark dobozában talható a "Gyors beüzemelés" útmutató, mely tartalmazza mindkettőt. Továbbá található egy nyomat az e-markban, mely szintén tartalmazza az SSID-t és a jelszót. Bekapcsolás és az első nyomat elkészítése után megkapod ezeket az információkat.
 

 

Fel kell tölteni az e-markot az első használatba vétel előtt?

Az első bekapcsoláskor az e-mark 20 - 30% töltöttséggel rendelkezik (amennyiben az akku csatlakozóit fólia fedi). Ez elegendő kell legyen a bekapcsoláshoz és az első nyomat elkészítéséhez. Előfordulhat, hogy szükséges a töltés. Az e-mark a töltés ideje alatt is használható. Ha nem tudod bekapcsolni az e-markot, tedd töltőre és folytasd az inicializálást.
 
Javasoljuk, hogy az e-markot akkor kezd el tölteni, amikor az akkumulátor lemerült, és addig töltsd, amíg az akkumulátor töltöttsége el nem éri a 100%-ot.
 
Megjegyzés: Ne töltsd az akkumulátort a szükségesnél tovább az akkumulátor védelme és a nyomtatási minőség romlásának elkerülése érdekében.
 
Downloads: 

Average rating: 3.08 (24 Votes)