Hoe de e-mark in te stellen Hoe de e-mark in te stellen

Set up and make your first imprint.

e-mark create Setup

Het in gebruik nemen van een e-mark create is eenvoudig - volg gewoon de onderstaande stappen, ondersteund door korte video's, en u zult binnen de kortste keren uw eerste afdruk maken!

Zorg ervoor dat u uw beknopte handleiding bij de hand heeft voordat u begint, want deze bevat uw toegangsgegevens voor e-mark (SSID en wachtwoord). Maakt u zich geen zorgen als u de Quick Setup Guide kwijt bent. U kunt uw SSID en wachtwoord weer verkrijgen door de aller eerste afdruk te maken met uw e-mark, die de vereiste informatie bevat.

Nadat u uw e-mark heeft samengesteld en uw inktcartridge hebt geplaatst, kunt u de app voor Android- en iOS-apparaten downloaden in de Google Play Store of App-Store. Volg de stappen in de app, waaronder het voor de eerste keer verbinden van je e-mark create via wifi met je mobiele apparaat.

Montage

apparaatconfiguratie

De eerste stap bij het instellen van uw e-mark is het monteren van het apparaat en het plaatsen van de inktcartridge. Verwijder hiervoor de bovenklep en de batterij. Zorg ervoor dat u de onderste vergrendeling opent voordat u de cartridge naar buiten trekt, omdat de cartridge alleen kan worden verwijderd als deze eenmaal is geopend.

iOS

App Setup

Download de e-mark create App in uw App-Store en volg de instructies op het scherm of bekijk de bovenstaande video.
De app ondersteunt iOS 11 en hoger.

Android

App Setup

Download de e-mark create app in uw PlayStore en volg de instructies op het scherm of bekijk de bovenstaande video.
De app ondersteunt Android 5.0 en hoger.