Hoe de e-mark in te stellen

Ontwerp uw eerste afdruk en maak deze

e-mark Setup

Het installatieproces van e-mark is eenvoudig - volg gewoon de onderstaande stappen en korte video's en u maakt uw eerste afdruk voordat u het weet!
Zorg ervoor dat u uw installatiehandleiding bij de hand hebt voordat u begint, want deze bevat uw e-marktoegangsgegevens (SSID en wachtwoord). Als u de Installatiehandleiding bent kwijtgeraakt, kunt u uw SSID en wachtwoord herstellen door de eerste afdruk te maken met uw e-mark, die deze informatie bevat.
Nadat u uw e-mark gebruiksklaar heeft gemaakt en uw inktcartridge hebt geplaatst, kunt u de app voor Android- en iOS-apparaten downloaden in de Google Play Store of AppStore. Volg de stappen in de app, waaronder het voor het eerst verbinding maken met uw e-mark via WiFi (mobiele apparaten) of USB (pc's). De eerste keer dat u uw e-mark instelt, moet de WiFi-verbinding via de app worden gemaakt (in plaats van de wifi-instellingen van uw apparaat).

Assemblage

Device Setup

De eerste stap bij het instellen van uw e-mark is het apparaat in elkaar zetten en de inktcartridge plaatsen. Verwijder hiervoor de bovenkap en de batterij. Zorg ervoor dat u het onderste klepje opent voordat u de cartridge eruit trekt, omdat de cartridge alleen kan worden verwijderd als deze is geopend.

iOS

App Setup

Download de e-mark-app (of e-mark create app) in uw AppStore en volg de instructies op het scherm of bekijk de bovenstaande video.
iOS 11 en hoger is vereist.

Android

App Setup

Download de e-mark-app (of e-mark create app) in uw PlayStore en volg de instructies op het scherm of bekijk de bovenstaande video.
Android 5.0 en hoger is vereist.

Windows

Software Setup

Een desktopversie van de e-mark software is beschikbaar voor Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10.