Hoe de e-mark in te stellen

Ontwerp uw eerste afdruk en maak deze

e-mark Setup

Het installatieproces van e-mark is eenvoudig - volg gewoon de onderstaande stappen en korte video's en u maakt uw eerste afdruk voordat u het weet!
Zorg ervoor dat u uw installatiehandleiding bij de hand hebt voordat u begint, want deze bevat uw e-marktoegangsgegevens (SSID en wachtwoord). Als u de Installatiehandleiding bent kwijtgeraakt, kunt u uw SSID en wachtwoord herstellen door de eerste afdruk te maken met uw e-mark, die deze informatie bevat.
Nadat u uw e-mark gebruiksklaar heeft gemaakt en uw inktcartridge hebt geplaatst, kunt u de app voor Android- en iOS-apparaten downloaden in de Google Play Store of AppStore. Volg de stappen in de app, waaronder het voor het eerst verbinding maken met uw e-mark via WiFi (mobiele apparaten) of USB (pc's). De eerste keer dat u uw e-mark instelt, moet de WiFi-verbinding via de app worden gemaakt (in plaats van de wifi-instellingen van uw apparaat).

Assemblage

Device Setup

De eerste stap bij het instellen van uw e-mark is het apparaat in elkaar zetten en de inktcartridge plaatsen. Verwijder hiervoor de bovenkap en de batterij. Zorg ervoor dat u het onderste klepje opent voordat u de cartridge eruit trekt, omdat de cartridge alleen kan worden verwijderd als deze is geopend.

iOS

App Setup

Download de e-mark-app in uw AppStore en volg de instructies op het scherm of bekijk de bovenstaande video.
iOS 11 en hoger is vereist.

Android

App Setup

Download de e-mark-app in uw PlayStore en volg de instructies op het scherm of bekijk de bovenstaande video.
Android 5.0 en hoger is vereist.

Windows

Software Setup

Een desktopversie van de e-mark software is beschikbaar voor Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10.