Hur man ställer in e-mark create Hur man ställer in e-mark create

Set up and make your first imprint.

Inställningar för e-mark create

Installationsprocessen för att e-mark create är lätt - följ bara stegen nedan som stöds av korta videor så gör du ditt första avtryck på nolltid!

Se till att du har din snabbinställningsguide till hands innan du börjar eftersom den innehåller din e-marks åtkomstdata (SSID och lösenord).
Om du har tappat bort snabbinstallationsguiden, kan du återställa ditt SSID och lösenord genom att göra det första avtrycket med din e-mark, som innehåller nödvändig information.

När du har din e-mark create och satt in bläckpatronen kan du ladda ner appen för Android- och iOS-enheter i Google Play Store eller App-Store.
Följ guiden i appen, där den visar hur du ansluter till din e-mark create för första gången via WiFi med din mobila enhet.

Montering

Enhetsinställning

Det första steget att ställa in din e-mark är att montera enheten och sätta i bläckpatronen. För att göra detta, ta bort topplocket och batteriet. Se till att öppna bottenlåset innan du drar ut patronen eftersom patronen endast kan tas ut när den är öppen.

iOS

appinstallation

Ladda ner e-mark create appen i din App-Store och följ instruktionerna på skärmen eller titta på videon ovan.
Appen stöder iOS 11 och senare.

Android

appinstallation

Ladda ner e-mark create appen i din PlayStore och följ instruktionerna på skärmen eller titta på videon ovan. Appen stöder Android 5.0 och senare.