Så här kommer du igång med din e-mark

Installera och gör ditt första avtryck

E-marks installationsprocess är enkel - följ bara stegen och videoklippen nedan så kommer du att göra ditt första avtryck på nolltid!

Se till att du har din snabbinställningsguide till hands innan du börjar eftersom den innehåller din e-marks åtkomstdata. (SSID och lösenord) Om du tappat bort Quick Setup Guide så kan du återställa ditt SSID och lösenord genom att göra ett första avtryck med din e-mark, som kommer inkludera denna information. Efter att du har installerat din e-mark och satt i bläckpatronen, kan du ladda ner appen för Android och iOS enheter i Google Play Store eller AppStore.

Följ guiden i appen som inkluderar anslutning till din e-mark för första gången via WiFi (mobila enheter) eller USB (PCs) Första gången du installerar din e-mark måste WiFi-anslutningen göras via appen (snarare än Wifi på din enhet)

Montering

Enhetsinställning

Det första steget med din e-mark är att montera enheten och sätt i bläckpatronen. För att göra detta, ta bort toppskyddet och batteriet. Se till att öppna den nedre spärren innan ni drar ut patronen eftersom patronen bara kan tas bort när den är öppen.

iOS

Appinstallation

Ladda ner e-mark-appen i din AppStore och följ instruktionerna eller se videon ovan. iOS 11 och högre rekommenderas.

Android

Appinstallation

Ladda ner e-mark-appen i din PlayStore och följ instruktionerna eller se videon ovan. Android 5.0 och högre rekommenderas.

Windows

Inställning av programvara

För närvarande finns en betaversion av e-marks programvara för Windows 7, Windows 8 och Windows 10 (32bit och 64bit) tillgänglig. Den sista versionen kommer snart.